8. tammi, 2014

Kiitos hyvästä keskiviikosta

Elämässä on paljon kiittämisen arvoisia asioita.

Usein me kuljemme maanantait, tiistait,keskiviikot torstait ja perjantait kuin unessa ja heräämme vasta viikonloppuisin, kun on  mahdollisesti enemmän vapaa-aikaa.

Kuitenkin arjessa kannattaa myös tehdä pieni poikkeuksia, näin arkikin tuntuu erilaiselta ja katkaisee jo totutun arkirutiinin.

Mulle arjen katkaisuna tällä viikolla toimii painepesuri, jonka vuokrasimme vuorokaudeksi. Tuon huutajan kanssa painiskelin tuossa remontin alla olevassa makuuhuoneessa ja annoin huutia löhötuolille ja yhdelle matolle...pikku juttu(juu hikipäässä huitelin), mutta ei jokapäiväinen ja saatte uskoa että hiki lensi, kun suutinta vetelin....aamusella tarkastan lopputuloksen ja huudatan konetta vielä kertaalleen jos siltä tuntuu. Keväämmällä vois pesasta auton istuimet samalla viisiin...siinäpä olis puhdetta kerrakseen.

Nii jotta joku miettii nyt että mitä ihmettä se taas rutajaa, arjen katkasuna siivoominen..juu, tässä päässä on varmaan jopienestä ptäen ollu semmonen vika, et kaikki mikä poikkeaa normaalista on kivaa....jotta, helpollapa hölmö ilostuu 😋

Se juju piileekin siinä, että ilo pitää ottaa irti pienistä asioista, sillä niistä koostuu nauha, jota kantamalla elämässä on paljon helpompi keikkua😉

Annetaan siis lähtöpassit viikkouinailuille ja aletaan elää...kuka mistäki tykkää, hommatkoon itselleen mielihyvää ja juuri niin paljon kun tahtoo.

Aikaa ei kannata kuluttaa odottamalla seuraavaa päivää, meillä on käsissä tämä päivä ja tämä on paras päivä, mitä sulla just nyt on.  Jos päätät niin.

Kevyttä kenttäpilkettä arkeen ja pankaa vaikka juhlakupposet esille ja kutsukaa naapuri kaffeelle..ite tässä aattelin kahvitella kamusen kanssa piakkoin...ehkä jo huomenna.

Lepposaa ehtoota ja tossa on sulle 🙃arkinaama nurinpäin, jotta näkisit arkesi eri tavalla.

Sussiunaa ko aattelin nakata sulle vielä pari sytäntä

tuas

❤❤❤❤❤

joka arkipäivälle oma...ollaan tossa kolmannessa ny.

Katokki et nuo kaks seuraavaa on huippupäiviä.

Sun omia, speciaalijudeja.

Oohan onnellinen itestäs.