26. joulu, 2013

Vierellä kuuma joulu

Käyhän se näinkin....

Joulu pedissä ja puuhat seis. Onneksi talossa ei asu vauvaikäisiä ja ne ihanat, joille joutui soittamaan ja perumaan yhteisen aattoillan ymmärsivät...

Eipä kai kukaan virusta vierelleen halua.

Monia asioita sitä kuitenkin pääsee pelkästään sängyssä makaamalla toteamaan ja mieli pääsee matkoihin ihmeellisiin, parjatun TV:n avulla, sillä joululahjaksi toivomaa kirjaakaan en jaksanu kätösissä kantaa...

Lapsuuteen tempaisi tänä päivänä Peppi Pitkätossu(tais olla se ihan ensimmäinen)ja olipas hauska katsella miten liikkuvainen ja touhukas se tyttö olikaan, muistikuva ei ollut nuin vilkkasta ikiliikkujasta, mutta sitähän Peppi, ääriään myöten on. Täytyy kyllä myöntää, että Peppihän olis "iso huokasu" jokaiseen normikotiin...kääk. Koko talo sekaisin ja pommin jäljiltä vain yksillä kahvikutsuilla.

Toinen ohjelma, joka tänää liikutti kyyneliin asti oli ikimuistoinen Lassie....ja heti perään ohjelma valaista ja delfiineistä...olen siis saanut paitsi nauttia levosta, äärimmäisyyteen asti,myös valtavan kauniista hetkistä(huomaan, et myös te saatte "nauttia" mun kirjotusvirheistä, elkää olko huomaavinanne).

Oikeesti nuo ihmiset tekevät huipputärkeetä työtä, jotta meidän kaikkien tietoisuus lisääntyy esim eläinmaailman ihmeellisyyksistä, jotta ISOA RESPEKTIÄ jokaiselle sen työn ahertajalla. Uskon kuitenkin, että suurin kiitos heille välittyy sydämiin juuri niillä kuvaus -ja filmintekohetkillä.

Mutta huomenista lähtien meillä on lähestulkoon "normipäivää", joten töllö pysynee mun silmien ulkopuolella, mitänyt VOICE of Finlandia joutuu kuunteleen ja katseleen...se Elastinen on yks niin sydämellinen ja herttanen poika, joka herkistelee ja saa toosan tällä puolella olevanki herkistymään. Sitäpaitsi maailmassa puhkeaa joka päivä tietosuuteen uusia, upeita taiteilijoita. BRAVO sille, että heitä tuodaan kaikkien sielujen ravinnoksi.

Kyllä maittaa tännekin.

Pepin ja Lassien jälkeen elämä voittaa..joulua ei oo pedattu, huomenissa vaihdan joululle lakanat ja alan odotella Upeaa Vuoden Vaihdetta, josko sit pääsis hiukan keittiössä perheen(ketä niitä ny enää kotosalla Uutta Vuotta viettää) kanssa pelaileen.

Siis huomenna sairaspaita pesuun ja pojan kanssa lenkille(varovaiselle, ettei keuhkot tipahda).