11. joulu, 2013

Älähän hättäile

Maailmassa mikään ei ole tärkeämpää, kuin oma hyvinvointi. Ja tällä tarkoitan nimenomaan sitä, että jollei huolehdi itsestään ei kykene auttamaan muitakaan ja tämä pätee ihan meihin jokaiseen.

Huonoja kavereita kyllä löytää kyytiin, jotka heikentävät hyvinvointiasi. Ikävin pyrkyri, jonka tunnistan on stressi.

Se ei katso, oletko tarpeeksi vahva voittaaksesi sen, sillä ku se on löytänyt kohteensa,se tahtoo jyrätä valloituksensa ja hillua. Valitettavasti se myös "hilluttaa" kohdettaan piinaavalla tavalla.

Päivätajuntaan se tunkee sisään ja heivaa kaiken muun sieltä ulos, sillä stressi käyttäytyy kuin YKSINVALTIAS...se ei siedä kanssakilpailijoita. Sieltä potkitaan ulos rauhallisuus, onnellisuus,riittävyys,usko itseensä ja kaikenlainen oman olon hyvinvointi,sillä stressi on niin kova luu, se tahtoo hallita tilaa yksinään.

Hyvä, purkiton lääke stressiin, on kaikenlainen liikuntamuoto tai hiljentyminen, ystävät tai mikä muu tahansa, mikä kohdentaa huomion pois stressistä.

Myös omat voimalauseet antavat stressille kyytiä ja itse antaisin tuossa kohtaa huispaus-huutia seuraavanlaisella mietteellä, jota toistelisin, kunnes olisin rauhallinen:

❤"Lasken huoleni tähän.

Olen tyyni ja rauhallinen.

Kaikki asiat hoituvat juuri niin kuin pitääkin.

Minä teen parhaani ja se riittää.

                                              Hyvä minä."

Stressi kasvaa ruokkimalla ja murehtija tekee sitä alin omaa, hän jopa syöttää kärpäsestä HÄRKÄSEN.

Stressi saa ihmisen mielen käyttäytymään kummallisella tavalla...mikään asia ei näyttäydy hyvässä valossa.

Pahinta on, että stressi syö kehoamme ensin sisältäpäin...vaikutukset näkyvät monenlaisina asioina: Kun ollaan stressin kanssa käyskennelty pitempään, meille kehittyy sairauksia, joille "ei kuulemma löydy syytä"...

Ihmisen mieli on siitä kummallinen, että me osaamme manipuloida itsemme hyviin suorituksiin, miksei siis huonoihinkin.

Kaikki on kiinni sinusta, sinä tiedostat kun stressi pyrkii kylään, älä avaa sille sisintäsi.

Joka tapauksessa, vaikka niin tekisitkin,mikään ei kuitenkaan muutu, nopeudu, parane tai ala loistaa sen takia, että alkaisit murehtia ja laskisit sen paholaisen olallesi.

Anna stressin ajelehtia ja virittäydy hyvinvoinnin aalloille.

Sinä riität ja pystyt siihen, mihin ikinä sinut on tarkoitettukin.

Täydellisellä ajoituksella.

Aina on olemassa jokin syy, jos asiat ei loksahda paikoilleen juuri suunnitelmien mukaisesti. Joko on olemassa parempi tapa/keino toimia, joka ilmenee myöhemmin tai vältät pahan virheen kun asia ns seisoo...mutta ystävä hyvä, älä anna stressi ratsastaa kehollasi.

Tee tänään hyvä päätös ja jätä stressi.

🤪Ota selkävoitto!🙃