Blogi

9. joulu, 2013

Meitä ihmisiä on niin monen sorttisia kuin  on erilaisia  neniäki. Jokainen käyttää elämässään erilaisia asioita, tapaa erilaisia ihmisiä, nauttii eri asioista ja kasvaa ihmisenä erilailla ja eri vauhtia. Eri kivaa, koska siten säilyy elämässä mielenkiinto, elämä ei jämähdä viilin tavoin  hitaaseen ja kehnosti liikkuvaan happamaan massaan.

Nyt puhutaan kovasti siitä, että mitkä kaikki meille ihmisille syötettävät ruoat, uutiset  ym muut ovat täyttä puppua. No, monelle puppua on se, jos se vilahtaa johonki määrättyyn suuntaan, esimerkiksi henkisyyteen.

Vain tietämättömyys pelottaa, ei se että tiedetään, eikö?

Toiselle puppua voi olla se, jos asia tulee jonkun tietyn tyypin suusta. Ihmiset usein asettavat kaiken kyseenalaiseksi, jos taustalla on hänen mielestään epämiellyttävä persoona tai "ei niin kovin tuttu" eli uusi asia.

Epäilijöitä, niitä riittää mutta on myös tervettä epäillä. Se on meidän oikeutemme.

Ja toisaalta epäily on suotavaakin, erityisesti siellä missä iso raha puhuu.Sen tarkoitus on liikuttaa sitä rahavirtaa sinne, mistä puhe lähtee...sillon ei kyseenalaisteta edes terveyttä, koska isot instanssit tekevät sen "kuulemma" itse.Heihin tulee luottaa???

Tähän maailmaan tarvittas paljon "tonkijoita", jotka uskaltaisivat uhmata ja näyttää toteen keinoja, joilla tätä suurta ihmismassaa liikutellaan ja mihin suuntaan.

Mainokset on tästä hyvä esimerkki. Onko kukaan koskaan nähnyt ilmaista mainosta televisiosta, jossa suositeltaisiin esimerkiksi välttämään liiallista lääkkeiden käyttöä tai kerrottu kuinka esim se ja se lääke vaurioittaa kehoasi. Sanotaan kyllä että pitkällä aikavälillä???...Miten se on mitattu, että aine vaikuttas vasta pitkällä tähtäimellä. Kyllä sen teho alkaa oitis ku nappi sulaa suussa tai vatsassa, muutenhan se on tehoton?

Lääketeollisuus on yksi maamme kuningatarmuurahainen ja meitä pyöritetään sen ympärillä.Yhteen vaivaan kun saat lääkkeet, se saattaaki sit altistaa toiselle, kolmannelle tms sairaudelle.

Hippokrates pyörtyisi tällä pillerimäärällä mitä me ihmiset vedämme nassuihin.

Uskon kuitenkin että me kuljemme koko ajan lähemmäs luonnonmukaisia hoitoja. Kasvimaailma sisältää paljon erilaisia yrttejä kaikennäköisiin vaivoihin. Lisäksi meillä on paljon erilaisia vaihtoehtohoitoja.

Luulen et moni ihminen kaipaa lääkäriin tai hoitajalle mennessä ennen kaikkea IHMISTÄ, joka kuuntelee, on läsnä ja antaa tarvittaesa  myös niitä arkipäivän tai vanhan ajan(miten niitä nyt nimitelläänkään) neuvoja.

Läheisyyden kaipuuta eikä aikaa pillereihin ja purnukoihin saada.

On myös niitä, jotka ovat koko elämänsä kykenemättömiä vastaanottamaan läheisyyttä, koska sitä ei ole tarjottu kotonakaan...ihminen on siitä kummallinen että niistä tunteista, koetuista asioista ja kokemattomuuksista rakennamme itsellemme ns kerroksia, joita on sit vanhemmalla iällä vaikea kuoria, jollei mahdoton.

Mutta mutta, ollaan erilaisia ja reogoidaan erilailla, se on meidän jokaisen oikeus.

Sen vielä puserran irti, jotta murehtiminen ja pelko ovat kuitenkin suurimpia syitä sisäelinten heikkenemisiin.

Siinä onki erityisesti  monelle lääkärille ja hoitajalle ilmaisutaidon paikka, kuinka kertoa potilaalle positiivisesti jostain sairaudesta tms. 

Päivittaisesti tuo koskee meitä kaikkia, kuinka kohtaamme toisen ihmisen, millä sanoilla, eleillä ja energialla.....Itse sain aamulla koirapuistoa lähestyvältä mieheltä ja hänen tämmöisen vastaanoton, kun pyysin että odottaa hetkisen:

"Paska, siitä koiranhännästä mitään voi lukea, mulla on vakava sairaus, olen kuolemaan tuomittu!"

Oma koirani heilutti ystävällisesti häntää, mutta hänen uroksensa ei...(jota oli purtu muutamaan kertaan ja tahtoo kuulemma olla kunkku, mut ei koskaan oo ollu ongelmaa) Mie halusin sit poistua paikalta ja totesin:

"Noh, sitä suuremmalla syyllä kannattas olla hiukan rauhallisempi".

Mies nosti Moppensa kaulapannasta ja siirty hiukan sivummalle siitä portin edestä.

Ehkä munki olis pitäny tarjota läheisyyttä, joo, mutta ilman koirien kohtaamista.

Asennetta on vaikea muuttaa hetkessä, joten..me painelimme kevyempiin maisemiin, koska omistajan energiat valuu aina siihen nelijalkaiseen.

Jotta nassu wienerile,kupponen kuumaa kätösille ja:

Palakoon taivas palakoon maa, mun hetkeni täyttyvi onnesta.❤

Laulettiin Kaapon kans omalla pihalla remmittömästi:

http://www.youtube.com/watch?v=euQflvCRDV0