4. tammi, 2016

Tähellistä

 

Se olis sit tarjottuna vuosi 2016. Aivan bränd new sellanen, eikoo hianoa?

Meillä on kaikilla ihan yhtä monta kuukautta, viikkoa ja päivää toteuttaa niitä haaveitamme ja kävellä kohti uusia latuja. Jokainen askel joka suuntautuu eteenpäin unelmiamme kohti, ei ole turhaan otettu.

Ja hyvät immeiset, jätetään ne taakat vanhalle vuodelle, ei uutta vuotta tarvi rasittaa samoilla kiamuroilla.

Me ei olla moneen vuoteen oltu Uunna Vuonna missään nyt sitte kerranki lähettiin. Oltiinki hyvässä, nauravassa ja kaiken sallivassa seurassa. Siitä on syytä olla todella hilpein mielin. Ja moonki.

Mutta mutta...

Viime yö meni aika huonolla unella. Kauhia nälkä ja jalat aivan "hakattuna". Eilinen TanssiBuumin tehopäivä oli gyl tsimmonen kokemus, jotta. Vaikka ehtoolla söin ku Mattilan hevonen(vai kenen se olikaan) nii silti yöllä oli ihan suden nälkä. Eipä siis aamulla tehny tiukkaa nousta ja panna puuroves tulelle.

Mutta puuron jälkeen oli niin makiaa kävästä aamulenkillä koiran kanssa, piiiitkästä aikaa "aikaaikasin". Se tarkottaa, et kello pirahti 5:17.

Sitä saa taas kulkea ihanassa lumen hohteessa. Pois on se märkä ja mörkömäisen pimeät rapakelit, eikä tarvi huuhdella suihkussa koirakullan tassuja ja pitkiä kainalo- ja vatsanaluskarvojaan. Ne kun on tällä mein Kaapolla ihan vallattoman pitkät.

 

Ja kyllä se Kaapo nauttii taas lenkeistä riemurinnoin. Lumi on niin innostavaa, puhdasta ja pehmyttäkin, kun se on ollut pakkaslunta koko ajan.

Joulu tuli ja meni mustana ja het perään saatiin Uus vuos ja vielä tämäki viikko on tuommonen pätkänlainen. Onneks ens viikolla alkaa se turvallinen ja rauhaisa arki. Justiinsa niin.

Ei kyllä tarvi niitä pyhiä tulla vähään aikaan vastaan.

Arki on semmosenaan hyvä ja siihen viikonvaihteet. Siinä piisaa meille taas pitkäks aikaa omien treenien, kotitöiden,koulutöiden ym yksäreiden ja muiden juoksujen kans ihan riittämiin.

Ne kun nuo pyhät verottaa, jottei pääse levitteleen tavaroitaan ja tekeen niitä omia juttuja.

Mutta nyt taas saa, vähät välitän tuosta huomisesta pyhästä...tänään avaan kirjat ja kannet auki ja alotan tekeen "mielisairaudesta" omaa juttua. Et tsilviisii.

Siispä pitemmittä riveittä toivotan kaikille antoisaa vuotta 2016.

Kurkkikaapa taivahalle, jospa se tuammonen 4-tuulen tähellinen sattuis kohalle, mie olen tuammosen kuvan mukasen kerran aikasemmin nähny..ja voitte uskoa jotta olin haavi auki.

Auetkoon tuo jokaiselle omanlaisenaan ja tuokoon mukanaan täyttyneitä toiveita.

Olkaa olemassa

sillä joskus

olemattoman on myöhäistä

olla olemassa

(tällä puolen verhoa)

Bus bus