2. marras, 2015

Kireet lokanutturat

Huh,huh...lokakuun kisakiireet ja kireet nutturat takana. Neljä kilpailua yhdelle kuukaudelle on aika paljon, vai mitä ootte mieltä?

Mutta, nytkö pitäs alkaa pahnalla röhnöttää, nouwei..vai olikse huawei😋?

Lokakuun kilpatanssikisat meni suunnitelmien mukaan.  Viimesimmän niistä mie omistin äireen edesmenneelle ihanalle miesystävä- Petterille...hää oli kans kova poika tanssimaan ja hänen  syntymäpäivänsä sattui kisapäivälle. Siis viime lauantaina Porvoossa niiattiin/kumarreltiin Etelä-Suomen aluemestaruus Seniori 1-4 E-D luokassa ja samalla saatiin puuttuvat nousupisteet. Rapsahti vähän  ylikin, mutta sillä ei oo niin väliä.

Eli me päästiin luokalta. ED-luokan "kokeet" on takana ja nyt ollaan siis C-luokassa,kääk.🤪

Mutta ei täällä Honkatiellä oo kupolia kiilloteltu ollenkaan. Ehkä mun tanssivalle Raili tädille ja äidilleni, sekä Hannun vanhemmille tää on enemmänki mieluinen. Mut me ei olla koskaan valmiita. Never.

Videoita katsoessa, voitiin kyllä todeta niinku ennenki, että on paljon parantamisen varaa.

Mut hyvin on menny sekä E- että D-luokka... molemmissa 8 kilpailua ja tasan puolet niistä nuorempia vastaan.(Mistä moon saanu rohkeutta?) Mähän oon jo sennu kolmosen ikänen ja sevverran kankian olonenki. Mutta kun tuo Hannu läväyttää tässä pian 50 kehiin, niin sit siirrytään automaattisesti sennu kolmosiin.

Eilen kuitattiin kisat laskemalla pisteet ja tilanteet:

E-luokan saaliina on ollu 1 hopia ja 7 kultaa. ---->luokkanousu D:n

Sit meillä oliki parin vuoden tauko, eli alotettiin uudestaan tasan vuosi sitte ja multa oli "KADONNU" kaikki muistikuvat kuvioista..huh. Lihasmuistissa oli jotain liikkeitä mitkä tuntu vääriltä...että tsilviisii.

Taas D-luokassa arvostellaan erikseen lattarit ja vakiot, joten saimme

VAKIOISSA: 1x 4:s sija, 2xhopiaa ja 5x kultaa

LATTAREISSA: 1x pronssi, 2x hopiaa ja 5x kultaa

"Ei hattumpaa"🙂 Ollaan ihan(huom Ville ehkä) niinjanäin tyytyväisiä.😲

Mutta joo, kilpailut, tasot ja taitoluokat kovenee...huuuh.

VAKITA sai muutenki mahtavan mitalisaaliin Porvoossa...siellä oli ihan meidän salin mestareitakin lavalla ja heidän menonsa on ihan toista luokkaa, ku esim miun nysvääminen. Vakitalle ropsahti 4x kultaa, 4x hopeaa ja 5x pronssia.

Miten ihanat KANNUSTUSJOUKOT Vakitalaiset toisilleen onkaan, kyllä tuntu hyvältä kun porukka kannusti ja heilutti Vakitan lippuja.

Että oikeestaan puali voittoa kuuluu kannustajille, puolet valmentajille ja meille jää sit se treenaaminen..niin sen kuulu mennäkki.😀

Että simmonen rypistys tuolle lokakuun sattu kohilleen.

Täs on vähän niitä ja näitä asioita nyt ku pitäis alkaa rustaamaan.

Vaan ompa mahottoman lämmintä.

Äitini piipahti eilen ja hän totes että vuonna 1958 on ollu aivan yhtä lämmintä, sillon kun hää on minuu vuottanu ja tietty saanu tuossa lokakuu lopussa...lämmintä riitti marraskuun päiviin asti.

Jaa, se olis alotettava nuo normiduunit ja ei oo sekään helppoa...mikään ei oo, eikä tarvikaan. Tehtävä on, muuten ei edetä milliäkään.

Että simmoset mietteet alkavalle marraskuulle..olkoon se kaikille meille antelias, armelias, terveyttä ylläpitävä, aikaan saava ja tuokoon mukanaan unohtumattomia hetkiä rakkaiden ihmisten parissa.

Älä unohda ulkoiluttaa itseäsi.

😀

Ps. Kuvassa kuivaharjotusnuttura