25. kesä, 2015

Elämää kikkurakulmasta

Silmät ja sydän avoinna, mieli kikkuralla, sitä huomaa aamusella vaikka miten monta asiaa.

Äitini kävi tässä taannoin ystävänsä Leenan kanssa jossain messu tms tapahtumassa ja sieltä saivat matkaansa pikkuruiset kuuset....noo, äiti se tuuva kiikutti ne meidän tontille(lue pankin tontille)ja niimpä istutimme ne tuohon risan aidan viereen.

Nimesin kuuset naisten mukaan, tietty.

Eri aikaan kasvoivat uutta versoa...ja tänä keväänä huomasin, että ovat myös erineulasia...Leena pinnisti aikasin keväällä ja Ritvalla on vielä helmat täynnä uutta versoa...

Noo, aamusella tuo Leenakuusi pani het hymyn huulille, ko se muistutti minuu joulukuusesta.

Siihen oli meinaan tipahtanu "joulutähti". Pieni, mutta tarpeeksi iso minulle, huomatakseni aamutällingin🙂..kyllä hymyilytti ja otimpa Leenan kärjestä sit kuvankin, se tosin ei ole tässä mukana.

Seuraavaks hymyni levisi, kun kävelin koiruuden kanssa Keravan joen rantaan ja annoin hänen uida tän kevään ekat eteläuinnit, pohjosessahan poika on jo pulikoinutkin.

Voitte uskoa, että kyllä hää naatiskeli.

Matkalla näkyi myös 2x kahden pupun sarja..ja ne toiset oliki aika ihania...olivat pellolla ja panivat ihan matalaks ittensä, ettei heitä huomattas..hellyttäviä kertakaikkiaan.

Pitkästä aikaa näin myös korpin, huuteli ja liiteli mennessään...vähän oli kyllä äänivaivanen, olisko  tuolla unohtuna yölliset villasukat jaloistaan😀.

Meinaan villasukkia tässä on itsekukin tarvinnut, tänä vuonna taitaa semmoset olla tarpeelliset koko kesän....vaikea tietää, ku ei enää "sääammattilaisetkaan" tiijä mitä tuloo taivaalta, koillisesta, kaakosta tahi lounaasta.  Perin kummallista, eiköpä?

Mutta joo, maailman mullistustenki takia, on syytä ottaa ilo irti niistä pienistä asioista...ja huolehtia siitä, että omassa pesässä on kaikki hyvin.

Sillee sitä jaksaa, emmää muuta laastaria tähän päivään osaa tarjota, jos nyt joku elämänlaastaria kaipailee.

"Muttajoo" kummasti sitä aamusella jaksoi käppäillä sen pari tuntia, vaikka iltasella oli hyvät prägät salilla. Tosin sen kyllä huomas, jotta uni on ollu todella "syvävaikutteista", ihan taju kankaalla ja aamusella tuntu vähän liian aikaselta tuo kellon "huuto".

Enkä ollu ainoo.😋

Se on lepopäivä tänään, koskapa sit alkaa monen päivän saliputki...toivotaan ettei "varpaat" lisäänny .

Melkeen ehtooehtoo ehti sykähtää aikamittariin...mutta saimpas rutistua.

Voi hyvin ja pidä huoli itsestäs...cause you are worth it!

Pst. Luonto taitaa monenmoista kikkuratemppua....

🤪look at the pic!

Pst Sanna, tässä hyvä kainalopapiljotti, on tarpeeksi kostea, ei paina ja antaa sopivasti myöden, myös kilpaillessa...hi hih...ja mistä myö tiietään vaikka se ehkäsis hienhajun syntyä...ja nytku mieli pääs valloilleen, niin tästä samasta materiaalista sais myös kauniin karvakaulakorun...hiukset vois sopivasti olla limittäin kikkuroiden sisällä...he hee😙