5. touko, 2015

Dääns ja koiravalo

No niin. Tähän on tultu,jotta hulluna heiluttiin tuolla däänslattialla abauttirallaa 40 tanssia, siis 10 lähtöä. Vähänkö veti vatsan tyhjäks ennen alkumittelöjä.

Mietin jo et  🤒MITÄMITÄMITÄ 🤒 oonko saanu jonku vatsapöpön?

Onneks noi tuntemukset pysy vaan vatsan alueella, ettei ylettäneet pääkoppaan asti, muuten olis menny pasmat sekasin. Tosin, kaipa se piäkoppa oli jonniiverran kiihdyksissä, ku aina samassa kohtaa män jalat solmuun.

No mutta, mutta.

Ihan tyytyväisiä ollaan....ja sijotukset oli just sen mukaset mitä ollaan harjoteltukin. Siis saatiin parit ronssikupposet ja yks hopiainen...siinä "saamattomassa" vakiossa jäimmä sijalle Quatro.

Mut oltiin rohkeita ja mentiin taas nuorempien kanssa lattialle, oman sarjan lisäks ja pareja oli ku pipoja, empä oo ennen moisissa karsinnoissa ollukaan...

Nyt on sit eilen jo saatu yksärissä "aistikkaita" vetoja rumbaan, jotta valmiiks tässä ei kyllä ikuna tuu ja sehän se, mikä pitää mielenkiinnon nälkäsenä...ja oooooonhan se ihan erinäköstä..huh, heti ku sen oppii...tietenniii😙

Palautuminenki kisoista suju huomattavasti nopiammin, ku edellisistä...eli ollaan jollain saralla kehitytty...kaipa kai?

Tosin siihen saatto auttaa hotellilla syöty illallinen klo 22, sauna ja seuraavan aamun raju aamupalatankkaus..hyvin se keho jaksaa vetää...mut eipä toi ihmekään, ku kisojen vikan tanssin jälkeen en meinannu saada verkkosukkia pois jalasta, ku iski tajuton suonenveto ja reidet oli ihan hapoilla...ha hah.

Eli syötiin ku raavaat "kaappimiehet" ja siitä läks vedot ja happoset🙂.

Tänään ja huomenissa siis lepopäivät siltä osin ja aikaa on kaikelle muulle...

Aamumehtällä käytiin ton syndelapsen kansa aamusella..hää täyttääpi tänään seihtemisen vuotta. Aika mielenkiintosta, että aamulenkillä tuli mieleen edesmenneet poikakoirani Roope ja George ja samantien     muistin että tässä kuussa on Kaapon syndet ja HUHHELIHEI, sit  välähti SEHÄN ON TÄNÄÄN! Näin se "mieli" napsii tietoa...

Eli mun omalle, ihunalle, hömppähömelille,herkkikselle,Gabsulle:Scräps scräps..

you are the living

naturelight in my heart.

Niimpä on Kaapo nimensä veroinen:Demssin Tomorrow`s Light..Huomisen Valo on aina valo sydämellään...."ihuna ihuna koilapoika".

Mehtäkepin noutaja

Muumipeikko

IHUNAA SYNDEPÄIVÄÄ,

MAMMAN POIKA!