9. maalis, 2015

Sataa kevättä

Hii -o - hoi...

sullemullesullemulle

nyt sataa kevättä mieliin.

OTA KII!

 

Mahottoman hyvältä tuntuu kahden päivän  tanssikisoja seuranneena olla vihdoin aamusella siirtelemässä omia jalkoja eteenpäin ja haukkaamassa raitista ilmaa...

Finland Open -Grand Slam kisat oli todella hulppeat...ja mikä mieletön meno tanssipareilla.

Onneks en oo tuomarin virassa, huh.

Meidän seurakin se napsi "tuosta nuin vaan" par hopeamitalia.

Joo, ei se kyl ihan nuin vaan oo,

kilpatanssin ylläpito ja kehitys on jatkuvaa työtä...mutta siellä oli upeesti koko VAKITA edustettuna ja jokainen heistä antoi parhaansa:

hienoja sijotuksia..

Tosin, olen kyllä eri mieltä muutaman parin jatkoon menosta..mutta sitähän se katsoja tekee, vertailee, pähkäilee ja katselee..kuka mitenki liikkuu ja meneekö parin kanssa

"sukset samaan tahtiin".

Siis ekan päivän jälkeen meni koko yö "tanssin pyörteissä", ei sitte unissakaan päässy siitä energiasta irti...ihmekös oli eilen aamusella niin niin väsy olo, melkeen ku muinoin baareissa riekkuessa.

Sepä nuista ja harjotukset jatkuu kaikkien osalta, myös meidän katsojien..

se hyvä, se.

Mutta, mikä ihana asia aamusella sato niskaan taivaalta?

Kevät

Kevät

Kevät

....ja HEIIIIIIII JOUTSENET saapuivat...ja  lonksuttivat leukoja mennessään, huutelivat huomenet ja ihanat jälleennäkemisen riemut

taivaankaarta pitkin kaikille ilmansuunnille...

Mielettömän ihana olo pujahti suoraan toppatakin kaula-aukosta sisään, ku näin ekat joutsenet kurkiaurassa...wauuuuu!

Pari eri satsia  tuli bongattua ja sit yks hanhiaura...sitäpaitsi, meidän oma laulurastaskin on tullu viikonvaihteessa tuohon pihapuuhun laulelamahan, jotta on se kevät tullu...

Se on IHANAA!

Saattaahan sitä tosin vieläki lunta tulla - vaikka juhannuksena.

Muistan hyvin viime kesän juhannuksen liepeillä, kun heräsimme Kuusamon mökillä ja aamulla oli maa lumesta ja kuurasta valkoinen, lämpöasteita olin nuin plus 4...että semmosta. Että oli kylmempi ku vallan syksyllä.

Mutta nyt ollaan jo talven selkä taitettu ja päiväkin alkaa olla jo mukavan pitkä. enää ei tarvi sytytetellä tossa heti kolmen jälkeen valoja, vaan näkee hyvin tuonne iltaselle asti.

Uusi viikko, uudet kujeet ja se oliski tällä viikolla mamman piikillä käyttöä, aikasin aamusella...sille se viikko lähtee vierimään, kohti keväämpää, ilosempaa ja valosempaa aikaa.

Kunhan ensin saa nuo kahden päivän napostelut kehosta veks..alkaa oma oloki keveneen...salilla ne  viimestään paukkuu...nyt oliki viikonvaihteessa pitkästä aikaa 2 peräkkäisen päivän saliton aika...hyvinhän ne tunnit rapsahteli kisoissa, siellä ei paljo kelloa vilkuiltu, kaffen hakua ja wc-käyntiä laskematta.

Tällee tänään...huomenna toisin.

Kutkuttavaa viikon alkua 🤪

ja pannaas sit se mielinuppi Kaakkoon 

😀

❤siel on positiivinen suunta ❤