13. helmi, 2015

Yllätyksiä

Ystävät ja kanssakulkijat puhaltavat meihin elämän valoa ja puhtia, antavat sen oman pikku potkun henkiselle minälle, kun oma valo ja usko on himmennyt.

En nyt tarkota, et olisin huonovointinen, mutta yksityisyrittäjällä on seuranaan usein se oma itsensä...kotieläinten myötä.

Itse olen tässä aika tarkalleen ollut 4 vuotta "miarolla yrittäjän/taiteilijan" tiellä ja tuloton edelleen, leskeneläkkeen varassa..Eipä mulla valittamista mistään, mutta onhan se kiva, että työt huomataan ja joku oikeasti ilahtuu tekemisistäni.

Tuo bordercolliepoika ja löytökissa eivät oikeen nuista taiteiluista piittaa, heille on tärkeetä saada olla lähellä ja huomata että paitsi vatsanpohja, myös rakkauden nälkä ravitaan säännöllisesti.

Siispä tänään, tunnen saaneeni oikeen kunnolla "silityksiä" piiiiiiiiitkästä piiiiiiiiitkästä aikaa...kylään piipahti tuntematon(tutun tuttu) ja olikin niin ihana ja jotenki tutun olonen ihminen...samoja mietteitä asioista ja tais olla tapojakin.

Kiitosta vaan sinne "pikkulinnun" suuntaan...mie jo fb seinälle kiitoksen jo tuossa pari päivää sit laittelinki, ku sain tuntemattomalta puhelinsoiton. Hän ei tiennyt miksi tuli, mutta oli tultava ja selvishän sekin...on tää elo ihmeellistä. ❤

Mutta lisää...jostaki kumman syystä  yhdestä fb ryhmästä löytyki mun ekaluokan luokkakaveri/-kavereita ja sitte hiukan nuita murrosiän(..mulla ei oo ollu semmottii, muutako ikä)kavereita..Nyt onki sillä tavalla hiukan latu hukassa, koska en oo tottunu siihen et joku haluaa auttaa mua...olen siis ihan tahmeessa hunajassa, kiitos 🙃

Ei sitä tarvitse maailmoja kaataa, riittää kunhan saa omien töiden kautta tarjota sitä mielihyvää ja kannustusta mitä ihmiset tänä päivänä kaipaa.

Niin sanallista kuin kuvallista. Sitähän tää elämä on.

Ja jos siitä sais joku päivä euron tai pari...

Muttamutta, niinku sanotaan Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, empä usko että niitä on itse suutarillakaan, ha hah😙

Joka tapauksessa mahottoman HELMEILEVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ja helmikuutakin.

Muistetaan, että vaikka meillä on niitä ihmisystäviä ripotellen, ollut tässä elämän varrella, niin ne, jotka johdatetaan uudestaan tai ensimmäisen kerran luoksesi...heillä on selkeä merkitys sekä sinulle, että heille itselleen. Näinhän se mänöö.

Ja mitä vielä?

Moon alottanu koulun.

Täh?

Nii-i. Et ei loppunu vuodatus vielä....

Muutaman vuoden hulluna googletin, googletin...lakkasin googlettamasta ja googletin uudemman kerran...etsin ja etsin...

Löysin ja hain.

Ei ollu tarpeeksi osallistujia.

Laitoin keskellä vuotta pariinki otteeseen viestiä seuraavasta mahdollisesta ja sain pienen toivon kipinän syttymään..mutta blah 😥mikä pettymys...ei taaskaan ollu tarpeeks osallistujia..

Aattelin jo, et ei oo mun menneiden vuosien kokemusten perusteella mitään koulujuttua..

kunnes SE tuli vastaan.

Ihan yks kaks,

meni vahingossa väärän hlön sivuille fb:ssä ja näin et hän oli käyny ko koulun ...kyselin ja kuulin et ei hän oo semmosta ikinä käyny, mutta harkinnu kylläkin.

Olin että WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT?

Mikä juttu?

Kuka se sit oli?

No, se selkis, mut oikeesti ei ole sattumaa, asiat tapahtuu vaan oikeessa järjestyksessä. Moon nyt siellä missä mun pitääki olla.Kaiken on pitäny tapahtua.

UIJUMA!

Joudun(lue:SAAN..joku päivä oon tätä mieltä)koskemaan vieraisiin taidetarvikkeisiin, ihan ite kotosalla...yhden jo testasin, pian on toisen vuoro, huh...mulle iso askel.

Joudun miettimään ja tekemään analyysia(jota olen jo tehnytkin) omaan elämääni vaikuttavista asioista...valinta on vaikeaa, koska mulla on taskut täynnä eri jaksoille sijottuvia "pikku kuolemia" ja myös syntymiä.

Et semmosta kuuluu tänään tälle ilolla ratsastavalle tanssitreenarille...soon hyvä et toi muisti paranoo askelten myötä, muuten mä en muistais millä pensselillä olen viimeks sutinut, ha hah.

Paljon on tehty, paljon on kärsivällisyyttä koeteltu, mutta moon kestäny kaiken ko MIÄS.

ISO MIES.

Ja soon paljon se.

 

Lepposaa ystävänpäiväaaton iltaa

ja olkaahan muikeena, soon nimittäin perjantai.

Ei muutako salille ja silirimpsistä vuan.

💋Bus Bus 💋

Ps. Kuvassa eka, pelkillä vesiväreillä tehty työ, miun ihuna Kaapo ja luonnonhenki <3

Ps.Ps. Lähetä täältä sähköinen ystävänpäiväkortti, ehtii perille vielä hyvin!