1. joulu, 2014

Hurmaantunut

Solis joulu tulollaan ja itseä ainakin ilahdutti tän aamunen pikkuriikkinen pakkashuuru, joka oli levittäytyny oksille, nurmille ja asfaltin pintaan.

Huomasin että tuo sama onnellisuus sai osuman myös koirastani.

JIHHUU!

🤪

On se mukavaa talsia kuuran keskellä ja ihailla aamua alkavaa...vaikka viime yönä oli hiukkasen vaikia nukkua levollisena..sevverran eilen jännitti ja keho eli mukana tuolla SM- 10 tanssin pyörteissä oman seuran parin mukana, energia tarttu ja sen huomas vasta yöllä pedissä kääntyillessä..mutta kumma juttu, että aamusella ei kumminkaan normaalia enempää väsyttäny...

On ne Matti ja Silja KONEITA! Kauniita, sulavia ja himpsaktin nopioita...

Molen vähän niinkö ylpiä heistä...ja ihan rauhassa olenki, vaikkei heidän menostaan ole yhtään mikään miun ansioita...."tsilti".

Kerran vielä.

Saanhan?

ONNEVA ONNEVA

MATILLE JA SILJALLE

sekä tietty

IRENELLE ja HARRILLE,

jotka myös lauantaina tanssivat Vakitaa ja itseään SM-tietoisuuteen!(Siellä en ollu katsomassa, muuten olis männä koko viikonloppu)

Mutta joo, tuosta laskeudutaan taas treenisalille itse kukin ja moon siitä niin onnellinen, jotta paikat on toistaiseks ihan tsäpäkunnossa.

Tanssi ei eroa muiden liikuntalajien aiheuttamasta rakkaudellisesta tunteesta millään muulla muotoa, kuin että minä kategorion sen luokkaan:

❤❤HURMAAVA❤❤

Ja siinä se pysyy!

Oli kuka muu sitte mitä muuta mieltä tahansa.

Jokainen arvostaa ja ihailee moniakin urheilusuorituksia, mutta tanssissa itse koen, että se liikuttaa jokaista lihasta...jollei nuin ole...ehkä kannattas sit kurkistella ja kokeilla Kilpatanssia.

Eli tää aamu alko pakkasella ja pikkasella tanssihurmoksella...JIHAA! Mainio alotus maanantaille. Parin viikon kuluttua olis sit tiedossa:

10-tanssi Launch Ball!

 

          http://www.kaivohuone.fi/?sivu=tapahtumat&tap=27880

Sinnepä sinne siis...ilosena ja niin muikiana..ja sitäpaitsi muuten:

Öylönnä löysin lattarikenkulit, jotka ei osu tuohon miun isovarpaan "nuppiin"...jotta oli kertakaikkiaan ihan BINGOPÄIVÄ!

Et sano se lekuri sit siitä ens viikolla mitä tahhaa, mä saan ainaski lattarikenkulit jalkaan, ei tarvi tasapainoilla varpaiden ja varvastossujen kans..soon jo paljo se. Sopii kokeilla...ei oo heleppoo, mut ei sen tarvi ollakaan..tämmöset vaikeudet on niitä mieluisia...siitä mie piän.

Siispä onnellinen KUPPERKEIKKA

ja aamukahaveen keittoon,

kiitos!