28. marras, 2014

TAHDON on totta!

Niin ne päivät pätkähtää, jokainen vuorollaan ja huRRRRjan nopiaa tahtia.

Joudun tuossa pedin omaks, ku sain vissiin napsittua "pöpön" terkkarista tai silmälekurista mistä lie, ko mammaa kuskasin tsinne sun tänne tuossa tän viikon alkupäivänä...

Mutta hyvä hyvä, se homma on taisteltu veks, nostipa nopiaan pienen kuumeen, ennenkö kunnon nuhis oli ees alkanu...ihan YIPPIJAIJEI! Siitä tietää et keho on toimintavalmiina ja tahtojen taistelu alkoi. Ha hah, myöntyihän tuo viimein...kahden pvän torjuntojen jälkeen. Otimma selkävoiton tästä viikosta, pöpö hävis 2-5..hi hih...siis 2 pikkasella lämmöllä ja nuhiksella ja 5 tervettä päivää. Kyllä mun kelppa, vai mitä?

Solis taas ens viikolla kuskin hommia ja myös nuita hoitajan töitä, et kaik mänöö sunnitelmien mukaan. Siihen myö luotamma. "Satakymmenrosenttisesti". Näin on.

Tänään onki sit tuolla isoilla rappusilla UUDEN AALLON paikka, ku äänestävät, et saako sitä mennä naimisiin kenen ihmisen kanssa tahtoo.

Eiköö hullua, et toiset tekee siitä päätöksen, eikä he, jotka sitä tahtovat.

Eduskunnassa oli hienon puheen pitänyt joku mieskansanedustaja, nimenomaan rakkauden puolesta. Uskon itse siihen että loppuviimeks

RAKKAUS VOITTAA AINA.

Sen suurempaa voimaa ei ole.

Kertakaikkiaan, ajatuskin tuntuis ihan mahdottomalta.

Jee, mulla on sen verran pitkäaikanen kirjottamistauko täällä et

TAHDON

meni läpi!

Hyvä Suomi ja kansanedustajien valistuneet, rakkauden täyttämät edustajat!

Eihän siitä maailmanmenosta mitään olis tullu jos vielä kuljettas hevospeleillä ja keiteltäs korviketta.

Kyllä rakkaus ja oikeudenmukaisuus kuuluvat kaikille. Keneltäkään ei sen myötä katoa mitään. Kukaan ei kuole. Haavoitu. Saa enemmän kuin toinen. Kaapista ulos vaan kaikki he, jotka toisten TAHTOA pelkäävät.

Amen.