27. heinä, 2014

Tunnustan

Voi jöö....kesälomalla on sitte kiwa pulikoida, marjastaa ja laittaa aivot niinsanotusti narikkaan.

Sitä ehti ennen lomalle laskua olla hiukan kiirusta ja nyt loman jälkeen näyttää sama tahti jatkuvan, eipä hätiä mitiä..sovitellaan ja juostaan mitä ehditään.

Huomasin tuossa taasen ennen lomasia jotta,  se mun kaasujalkani on omituisen kevyentuntunen jos mielikin on sitämyöten...hittolainen.

Olin niin onnessani taasen kerran menossa kaverille kahveelle(muistan tuoreesti ne miun Vappuaaton munkit mitkä Espooseen ajelin tuassa puoltoista vuotta sitte) ja se hyvä fiilis tarttu ehottomasti kaasujalkaan...Siispä taasen on sepustettu totuudenmukasesti ja tunnustaen polliisiväelle jotta:

AIJAIJAIJ

tulpa oltua sit hätäsen iloonen, ku pääs poikaa tatuoinnista oottamasta(4h 20min)ja yltympäri onnestä päissäni ajella huristin tietä myöten...kunnes pahaa aavistamatta  tuo ketaleen peltiloota iski silmää...mitään muuta taaskaan tajunnu, ku että nyt se välähti....FLASH vaan ja taas Pirjoa "mieliputkaan"....huhheliheijaa.

Jotta tars varmaan tästä lähtien onnelliselle ajelulle lähtiessä laittaa kaasupolkimen alle semmonen onnellisuus stoppari...ai mikä se on?

No soon semmonen kapula, johon on liimattu euromäärillä kirjotettuja sakkolappuja....

Senku aina muistais laittaa polkimen alle, siinä vaiheessa ku on autoon asettumassa, nii säästysin synninpäästöltä.

Vaikka vähäsiähän nuo päästöt on verrattuna siihen mitä ne vois olla...huh, en ihan ilkiä niistä kirjuutellakaan, kirjuutelkoon ne, jotka semmosia omaavat..mää vaan puhun omista paheistani. Ja piän suun säkkiä myöten...niin son paree.

Siis elämäni toinen ylinopeussakko...mahtaa ne kolmannesta jo lyyvä sieltä peltilootasta mua päin pläsiä!!!!

Nyt en laske tähän parkkisakkoja....voipi olla että pläsiin tuloo jo tällä kertaa..

mutta mutta, onhan tässä varaa kaunistautua..sillä poliisien työhän on kaunistaa ympäristöä...jotta OLEN TÄSSÄ, antaa tulla..KIIIITOOS!