6. touko, 2014

Kuva

Varma tapa kohdata hyväksyntää, rakkautta ja hiljaista yhdessäoloa...on metsän sylissä. Siitä rakentuu jokainen aamu uudestaan, yhtä varmasti kuin Baabelin torni....
Meille kaikille on annettu sisällemme yhtä paljon valoa...ulkoisista asioista huolimatta. Joskus kuitenkin sitä on itse puristanut ittensä niin pieneen myttyyn, ettei niin tiiviin kasan sisältä pilkahda säiettäkään.
Sillon on syytä liikahtaa...ajattelematta suoritusta ULOS ja jalkaa jalan eteen....aivot ja koko keho saa happea aivan eri lailla kun siinä nuutuneessa istuma-asennossa. Hapen saanti vilkastuttaa verenkiertoa ja kehon tuntemuksia. Ruokavalinnoissa on myös jokaisella hiukan tekemistä. Autoa, eläimiä ja kesäkasveja varten ostetaan varta vasten oikeat ravinteet ja lannoitteet...mutta missä on meidän omat lannotteet. Lisäaineissa? Eh-hei....ei sitä ihan oitis tarvi täydellistä muutosta tehdä, mutta tuloksia tulee aikaseksi sekä mielialassa että koko kehossa, kun teet itsellesi suunnitelman. Vähennä vähän valkoista, sokerillista ja lisää terveellisiä vaihtoehtoja. Nälässä ei kenenkään tarvi olla. Nyt kesäaikana ulkoa saa jo kaikenlaista...mm vuohenputkea, jota voi käyttää salaatin sijaan...tai mikä parempi smoothien seassa. Mikä ero smoothiella ja salaattiannoksella? No, smoothie on valmiiksi pilkottu, kehon ei tarvitse tehdä tuota työtä ja näin ollen se voi ottaa ravinteet oitis käyttöön ja sit alkaa korjailla niitä kehon virheitä...säästyy aikaa ja kehoa..kätevää. Eikö? Ei sitä kuitenkaan tarvi pelkkää smoothieta juua, sitä voi soveltaa sen otettavaks vaikka välipalana..pitää muuten pitkään nälkää loitolla. Mut joo, jos kehoa ei tukita, se oma valo loistaa kirkkaammin ja kun se on oikeen kirkas se valaisee paremmin ku "sata kynttilää"....he heh.