28. huhti, 2014

Kesäkenkulia

Jaba-Daba-Duu, solis sit pikkukenkulit meiän bensavauvan alla....kylhän hää jo mainitsikin jotta alkaa nuo talvipopot hiukan tuntumaan nuivalta jaloissa...yötä päivää samat vermeet alla.

Nyssitä helpotti.

Mainio maanantai alkoi jo klo 05:02...piti saada happea ennen "kenkuleiden" vaihtoa, tosin tän aamun lenkki oli semmonen lyhyenläntä:

nou metsää

nou frii will`liä ja vapaata viilettämistä

Maistuupi huomisaamuna taas kahta makosammalta.

Muttahan,

täällä remontin keskellä sitä saa ottaa  normia enemmän nuita askeleita, sitä on vähän niinku nuiden keittiövälineiden kanssa piilosilla, tai siis ne on ja mä haen....olis varmaan tarvinnu tota koirakoulua jatkaa "sevverran" pitempään että koiralle olis opettanu kaulimet, teesihvilät ja kattilankannet haarukoihin ja kaffekuppeihin asti...saattas asiat löytyä nopiammin.

Nyt meillä on kotosalla keittiö jaettu 3 tilaan. Eteinen, olohuone ja wc...mut tilannetta helpottaa huomattavasti se, että ei kuljeta kotosalla se kuuluisa "Koo" otsalla. Se pysyy paikoillaan eikä hyppele valtoimenaan naulakasojen ja lautojen päällä, sehän saattas loukata ihtensä he heh.

Lopullista aikataulutusta ei olla tehty, jotta säästeltäs kaikkia osapuolia..."veetään" vaan sillee Jammomaisesti: Osimoilleen nuin.

Sitäpaitsi en ota ollenkaan kunniaa rempasta, mies on kätevä ku Black and Deckeri....poika avittaa ja mää valitsen ja olen suunnittelussa mukana. Muuten hoidan tän arjen rumban, niinku aina ennenki...tosin nyt olen levittäny ääriviivani myös tuonne multien, siementen ja viimekesästen kattojätösten keskelle, unohtamatta Voimatuvan kohennusta.

Pihalla jätekuorma kasvaa kasvamistaan...voipi olla et ens talvena päästään kotipihalla laskettelemaan, ku sitä ei oo pystyny kahteen vuoteen *ulisee* : YHYYYYYY.. harrastamaan.

Mut pääsimpä jo alottaa siementelyn....joutuu vaan himppasen kerrallaan tekeen, ettei tuo niskan seutu ala vihotteleen.

Sitäpaitsi tässä olis valmisteltava tuonne Galleria FOGGAan näyttelytöitä, siinä mulla piisaa hommaa.

Toivon mukaan teitillekkin maistuu makialta tämä rohkea maanantai....kaik muut päivät on tän takan ja ne ei tule ellei ensin kohdella maanantaita silkkihansikkain. Siispä nuttunenut ojennukseen ja suupielet levitköön korvien takusiin ....siitä ne oivasti sivaltavat tiensä oikialle ja vasemmalle...

 Antaahan tuntien juosta, piä sie hymy esillä ja lohkase itelles aimo annos hyvää mieltä...

tuosta nuin.......................🙃

Ja muista:

❤❤❤

Pienten aika on kasvaa

just nyt

❤❤❤