12. maalis, 2014

Joutsenet tietävät

Hyväksyminen on hyvin monessa asiassa tärkeää ja vielä tärkeämpää on kohdentaa hyväksyntä ensisijaisesti itseä kohtaan..

Muuttolinnut hyväksyvät rajattomat(maanosien) elinolot....ne tulevat ja menevät vuodenajan mukaan...eilen satuin näkemään 3 paluumuuttajaa ja niillä oli hurja vauhti, en ehtinyt saamaan kännyä kuvausvalmiikisi, kun ne jo häipyivät horisontin taa...eli suurin osa linnuista kulkee heidän elinolojen ja ravinnonsaannin mukaan, vähän niinku kauppamatkustajat :) Tosin nuo siivelliset ovat pitemmillä reissuilla.

Tämä talvi onkin ollut varsin lyhyenläntä, tiedän että monen mielestä hyväkin juttu, mutta itse soisin talveen kunnon lumet ja  lumipenkat ja täysin samaa mieltä on miun "metsäkettuni"(Kaapo)...mutta joo, siksipä varmaan nuista lintusista osa on tullut jo "kesäilemään" kotikunnille...kun ei sitä talvea nyt voi väkisinkään "pitää".

Hyväksyttäneen ilomielin ja pannaan aurinkosuodattimet silmille 😎

Kevät ja kesähän ovat ihan mahtijuttuja.

Pihakupsutukset, ne on ihan että oe ja voe!

Hyväksymistä sekin, ettei aina nurise ilmoista.

Ilmat on just sellaset ku on, välillä on pitempiä syksyjä ja joskus vielä piiiiiiitempiä, sou?

Onko se mieli parempi jos niistä hiukan rutkuttaa.

Muuttuuko se sää heti paremmaks? Noup. Nomutta nyt on kuitennii kevät "ihanjustiinsa" korvillaan 💋

Joku viisas(se ihka eka, kukahan lie? Oliskohan Hipokrates?Jee, näinhän se olikin, tarkistin googlesta)) on sanonut että sitä olet mitä syöt...sanoisin tuohon perään että

sitä sisällät mitä ulos suollat.

Vaikka oooonhan se niinnii, jotta ärrimurrithan ne on välillä ihan söpöjäkin(lue:huvittavia) ja ennenkaikkea hyviä esimerkkejä siitä, mitä huono "sisäilma" saa aikaseks.

Tamppaustelineelle tuulettumaan talven viimoihin ja ehotonta tuuletusta, ihan jokaiseen polvi- ja kainalokuoppaan.

Tuuletustapoja on erilaisia...en nyt mainitse sitä tyhmintä ja keholle haitallisinta tapaa.

Mutta pakenemalla johonkin hetken unohdukseen, annat keholle merkin ettet hyväksy sitä sellaisenaan. Itsensä hyväksymisoppi pitäs olla ihan koulumaailmassa EKA AIHE.

Itsetunto on monella hukassa.

Ja siksi aina joku muu on syyllinen. Ihan kaikkeen. Täytyyhän olla, eikö?

Yks kiteytti räppiinsä sen oikean tyypin tuohon tilanteeseen:

(CHEEK):

"Kuka muu muka?" (kuin sinä itse)

Tänä päivänä mie suosin paitsi taiteen&kulttuurin ja liikunnan tuomaa tuuletusta..nuissa atmösfääreissä on hyvä pöllytellä ajatuksiaan ja antaa niiden ikäviempien leuhottaa matkoihinsa.

Tää ei nyt tarkoita sitä, et ku kerran on mietteet menny ikävän puolelle ja kun pystyy ne heivaamaan sivuun, ettei ne palais...ei ei, ihmisen tulee tehdä töitä itsensä kanssa ja tää on yks tärkeä tapa.

Nyt keväällä ja koko kesän voi pihakupsutella mullan seassa, lyyä ne vanhat, jo iänikuset lahonneet mietteet multien alle kuvainnollisesti ja osan voi nakella taivaan tuuliin. Ne  sitruunamietteet tekee nassuun ihan turhia kryppyjä. Annetaan tilaa uusille, kevyemmille aatoksille.

En oo kyllä yheltäkään pihalta kuullu sadattelua, pihatöitä tehdessä....

Kaikkihan tää parempien aatosten "kutsuminen" lähtee siitä, ettet tuomitse itseäs ja HUPSISTA HEIJAA tuopa se onki  sit monelle se  kompastuskivi.

Aletahan herran tähen pitähän itestämmä paree huali...

ja aatellaa vaa mite hianoja asioota

me oomma aikahan saaneet.

 

Kaikemmoista. Pantasko pensseliruksit itsekritiikille.

"Eilinen on eilinen ja huomenna on huomenna..."❤

(Kyä Keekki tietää)

Hyväksytään se oikianlainen, upia minämme.

HYVÄ MINÄ

ja

HYVÄ SINÄ

Ps. Tänne syntyy aina upeita,puhtoisia vauvoja, joiden ajatukset ovat pelkästään rakkaudessa ja ruoassa. Eihän nuo lapset oo mihkään hävinneet, ne asuu meidän sisällämme ja odottavat, jotta millon sitä älyää palata siihen alkurakkauden "huumaan"?. Kaikki muu on toissijaista. Joutsenetkin sen tietävät.