10. helmi, 2014

Kyllä häissä on hempeetä

❤❤❤

Soli sit hempeitä ja ilosia hetkiä hääparin seurassa viikonvaihteessa.

Sanomattakin on selvää, että morsio oli kaunis ja sulhanen  komia.

Miten se onki aina mahdollista? Olisko syynä se, että ne rakkauden endorfiinit saa ihmisen

hipiänki loistamaan, silmistä puhumattakaan.

Kuvaajan ominaisuudessa pääsee aina kurkistamaan hääparin elämää hiukan syvemmältä.

Kuinka ne valmistelut sujuvat, mitkä on viime hetken täpinät ja onko kaikki mahdollinen varmasti otettu huomioon...aina ne on sujuneet ja pari on päätynyt vihkijän eteen vastaamaan siihen yhteen ainoaan kysymykseen, tahdotko sinä....

En ole vielä koskaan päässy kuulemaan tai näkemään paria, joista toinen tai molemmat olis viime tipassa tulleet toisiin ajatuksiin...enkä semmoista toivo koskaan näkevänikään.

Johan se kohahduttais vanhempien juhlavieraiden sydänalaa, siinä saattas olla "lanssipojilla" työtehtävää.

Jokainen kuvauskeikka on omanlaisensa, riippuen tietenkin pariskunnasta.

Toiset suunnittelevat asiat piirun tarkkaan ja sit toiset uskaltaa elää hetken ja tilanteiden flow`ssa...kaikki käy, kunhan sieltä välistä kuvaaja pääsee irrottamaan oman luovan mielensä ja rohkenee ehdotella morsiusparille "niitänäitä".

Olispa kiva kuvailla semmoistakin hullunhauskaa paria, joka uskaltas viilettää paljain jaloin lumihangessa, huntu ja fragin liepeet heiluen...oij winde.

Mulla on aina ollu vilkas mielikuvitus ja varmaan osasyynä on nuo lapsuusajan nurkkasessiot 😀.

Meillä kun oltiin muutamia kertoja nurkassa ja vanhempien oletuksesta huolimatta, mulle se paikka ei ollu rangaistus, päinvastoin..mun mielikuvamaailma aukeni, ku oli hiljasta ja tapetin kuviot "alko elää"...nurkasta poistulo oli epämieluisaa, sillä mun kuvioiden luonti jäi kesken..heh heh. En muuten koskaan kertonu sitä vanhemmilleni...äidille olen siitä jo tänä päivänä maininnut, isälle en...mitä sitä vanhoja, hyviä aikoja kuittaileen😙

Muttamutta, jos ikinä mietit naimisiin menoa, ole ihmeessä mieli avoinna ja rohkene itsekin ehdottaa kuvaajalle mitä hullumpia kuvauspaikkoja. Ikinä ei tiedä mitä se kamera saa aikaseks.

Siispä,ihanaa alkanutta viikkoa, sillä nyt on hää ja hää happy, soon varma.

Ja teille, jotka ihmettelette, että miten siihen menee niin monta tuntia, niiden kuvien pläräämiseen, voin sanoa että, kun suurella sydämellä ja silmät avoinna tekee töitä "asiakkaan näkökulmasta katsoen" se todella on aikaa vievää...mutta ah, niin antoisaa.

On kiva "onnettaa"  ja laittaa hymyn tuulimylly pyörimään.

❤❤❤