3. joulu, 2013

Ei oo helppo osa

Koiran elämä ei varmasti ole helppoa. Mitään ei saa, jollei pyydä...ei ole semmoista "toivemaattia" joka lukis Pupen hartaimmat toivoukset ja mieliteot. Siksi meille ihmisille on suotu

kunnia olla tuommoisen hännänheiluttajan ystävänä. Ja kun ite olen oikeen koiraihminen(kissaihminen, hevosihminen, jääkarhuihminen tms..mie rakastan kaikkia eläimiä), sanoisin jopa näin, että koira ei kuulu kenellekään..koiraihmisen sydän kuuluu koiralle. On onni olla koiran uskottu, luottohenkilö.

Mediasta kyllä saa huomata, että kaikki koiruudet eivät ole yhtä onnekkaita, kun meidän Puppemme...moni koira viettää tarhoilla suurimman osan elämästään, palelevat, ovat nälkäisiä ja alituiseen taatusti miettivät, eikö minun ihmiseni koskaan tule? Ja jokaisen ihmisen nähtyään iloitsee etukäteen...JEE, JEE, nyt hän saapuu, tuo on minun oma ihminen....voi niitä pieniä, minkälaista tunteiden vuoristorataa siellä eletäänkään.

On myös niitä koiria, joita kohdellaan julmasti...eri tavoin...ja aina, siellä on taustalla ihminen....eläinhän toisen tappaessaan, ottaa ravinnon, niinku luonnossa on säädetty ja siihen ei auta itkut eikä mitkään muutkaan. Luonnon ehdoilla täällä kaikki ollaan.

Tän päivän paras asia on kuitenkin mielestäni netti ja erityisesti Facebook, koska sitä kautta saadaan usein tekijöitä kiinni, olipa se kohde sit mikä tahansa. Eläköön sinä, monen mielestä ajansyöjä Facebook, minä edelleen liputan sinulle.

Pidetään remmit liikkeellä, rapsutellaan ja jutellaan sille omalle Pupelle, siitä se nelinkontikävijä tykkää...mun Puppeni on lempinimeltään Kaapo, aatelisnimeltään Demssin Tomorrow`s light...ja virtaa riittää molemmille nimille.