29. tammi, 2014

Seurassasi on...

Joskus vaan on sellanen päivä, ettei tahdo mennä kauppaan härdäämään, eikä siis tehdä ruokaa ollenkaan.

Tiiättehän?

Ei tarvis etukäteen katsella kotikaappeja, et mitä uupuu ja mitä olis sit tarvis ja minkälaisen ruoan sitä valmistas.

Olis niinku vähemmän tota käsitiskiäki, sitä ku tulee edelleen sen 3 tiskiä per pvä...vaikkei uskois, ku meitä on tässä huushollissa enää 3 korkeammalla olevaa nenua(karvajaloilla ne on matalammalla).

Se tunne, ku ei tarvi sotkea käsiään, mut sit aina köökkiin mennessä siellä on tiskikaaos, eipä sekään mukawa, jak jak jak...noooooooooooooooooooooooo.

Tänään siis ei oo ollu sellanen päivä. Hah.

Uunissa on mascarbonepuolukkapiirakka, sen jälkeen siemenleipää(kolminkertanen annos) ja just on paistettu poijjaalle välipalaks jhlporkkanabiffejä, ne saattaa maistua salin jälkeen. Luulen.

Piirakka pian valmis ja poijjaalle tehty rukihiset lihaset välipalaleivät valmiiks ja hedelmärahkaa (älä ny luule et useinkaan teen enää, sillon kiekkoaikana oli toisin, koin et jos poika ei jaksa...peilistä löytyy syy)...pian pääsee leipä uuniin...ja mä voin keskittyä sit lämmön lisäämiseen sekä kotoseen et Voimatupaan. 

Uunista puhisoo hyviä tuaksuja...katotaan menikö läskiks vai ei...sillä sulatin rasvan mikrossa(ainou ainou, nooot gud)...jos tuloo himputin hyvää, lisään ohjeen tähän linkkinä:

😎

HYVÄÄHÄN SE ON KUN MIKÄ....siispä tässä ohje :

https://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/139585-mascarpone-puolukkapiirakka

Ja jotta vois hyvällä mielellä sit itekki kulauttaa kupposen kaffetta piirakan kanssa, heitin tossa kaupasta tullessa parille varikselle leivänpalaset ja pihalle olin jo lähtiessä käyny nakkasemassa lintuloille siemeniä, pähkinöitä ym.

Kylläpäs oliki siipikarkelot kaupasta tullessa, laskin et 9 harakkaa piti juhlia keskenään, he heh..olisko ollu kevään tulon kunniaks?

Hu nous???

Sitä ootellessa...taian tervehtiä tuota ihanaa aurinkoa...LOVELY LOVELY

Taian kypiä siinä ja sun seurassa.

Kiitos.